Przedświąteczne Kolacje Wigilijne dla firm
organizujemy przez cały grudzień
W magicznej scenerii zimowej Puszczy Białowieskiej
Wyjątkowy okres przedświąteczny sprzyja budowaniu więzi między ludźmi, zacieśnia relacje wśród pracowników i wpływa na lepszą atmosferę pracy przez pozostałą część roku.

Proponujemy organizację serwowanej kolacji przedświątecznej, pełnej tradycyjnych dań polskiej kuchni
Menu postne - cena 109 zł od osoby
Dania gorące:
Zupa rybna z owocami morza
Filet z pstrąga w sosie migdałowym podany z kopytkami opiekanymi, bukietem warzyw
i zestawem surówek
Pierogi z łososiem i koperkiem polane maslem szałwiowym
Barszcz Wigilijny z uszkami
Przekąski:
Tradycyjny Karp w galarecie
Pstrag wykwintnie faszerowany
Pstrąg wędzony z własnej wędzarni
Postne śledzie na 2 sposoby: po żydowsku, po myśliwsku
Tilapia smażona na maśle rozmarynowym
Terriny rybne : z pistacjami i oliwkami
Kapusta wigilijna
Pierogi smażone: z leśnymi grzybami i grzybowo-kapuściane
Kresowa „szuba”- wschodnia sałatka śledziowa
Salatka jarzynowa
Kresowe łamańce z makiem
Desery i napoje:
Kompot wigilijny z suszu
Kisiel żurawinowy
Królewski Sernik świąteczny i Orzechowiec
Pierogi z makiem podane z sosem szodonowym
Kutia z makiem
Kawa, herbata, woda z cytryną
Lampka szampana podana na powitanie
Menu II - cena 119 zł od osoby
Dania gorące:
Zupa z leśnych grzybów
Warkocz z piersi kurczaka i karczka wieprzowego podany z pieczonymi ziemniakami , grillowanymi warzywami i sosem ziołowym
Sakiewki z łososiem i warzywami, zapiekane w cieście francuskim
Barszcz Wigilijny z pasztecikiem
Przekąski:
Rolada szpinakowa z łososiem
Pstrąg faszerowany w galarecie
Ruloniki z szynki z pikantnym farszem
Trio pasztetow: z dziczyzny, z cukinii i drobiowy podane z konfiturą z czerwonej cebuli
Trio śledziowe: po żydowsku, po myśliwsku - z grzybkami marynowanymi, rolmopsy z oliwką
Jaja faszerowane : w skorupkach, z kawiorem i wędzonym pstrągiem
Półmisek mięs pieczonych i wędlin z własnej wędzarni - w tym własne wyroby z dziczyzny
Sałatka Cezar
Sałatka amerykańska z wędzonym kurczakiem
Desery i napoje:
Ciasta własnego wypieku - w tym sernik, makowiec, orzechowiec
Musy owocowe
Owoce
Kawa, herbata, napoje 0,5 l,
Lampka wina czerwonego
Zapraszamy do wzbogacenia oferty spotkania wigilijnego
Integracja załogi z relaksem w SPA
Integracja w kuligu po ośnieżonej Puszczy Białowieskiej, uzupełniona relaksem w SPA, jacuzzi pod gwiazdami i kompleksie wodnym. O indywidualnie sprecyzowanie oferty prosimy o kontakt z naszymi specjalistami z działu marketingu.