Bądź na bieżąco

hotelsystems.pl

Przedświąteczne Kolacje Wigilijne dla firm

organizujemy przez cały grudzień

W magicznej scenerii zimowej Puszczy Białowieskiej

Wyjątkowy okres przedświąteczny sprzyja budowaniu więzi między ludźmi, zacieśnia relacje wśród pracowników i wpływa na lepszą atmosferę pracy przez pozostałą część roku. 

Wypoczynek w Hotelu Białowieski w samym sercu Puszczy Białowieskiej

Proponujemy organizację serwowanej kolacji przedświątecznej, pełnej tradycyjnych dań polskiej kuchni

Menu postne - cena 99 zł od osoby

Dania gorące:

 

Zupa rybna z owocami morza  

Filet z pstrąga w sosie migdałowym  podany z kopytkami opiekanymi, bukietem warzyw 

i  zestawem surówek

Pierogi  z łososiem i koperkiem polane  maslem szałwiowym

Barszcz Wigilijny z uszkami

 

 

Przekąski: 

 

Tradycyjny Karp w galarecie 

Pstrag  wykwintnie faszerowany

Pstrąg wędzony z własnej wędzarni

Postne śledzie na 2 sposoby: po żydowsku, po myśliwsku 

Tilapia smażona  na maśle rozmarynowym

Terriny rybne : z pistacjami i oliwkami        

Kapusta wigilijna

Pierogi smażone: z leśnymi grzybami i grzybowo-kapuściane

Kresowa „szuba”- wschodnia sałatka śledziowa

Salatka jarzynowa

Kresowe łamańce z makiem

 

Desery i napoje: 

 

Kompot wigilijny z suszu

Kisiel żurawinowy

Królewski Sernik świąteczny i Orzechowiec

Pierogi z makiem podane z sosem szodonowym

Kutia z makiem

Kawa, herbata, woda z cytryną

Lampka szampana podana na powitanie

    

 

Menu II - cena 110 zł od osoby

Dania gorące:

 

Zupa z leśnych grzybów

Warkocz z piersi kurczaka i karczka wieprzowego  podany z pieczonymi ziemniakami , grillowanymi warzywami i sosem ziołowym

Sakiewki z łososiem i warzywami,  zapiekane w cieście francuskim 

Barszcz Wigilijny z pasztecikiem 

 

 

Przekąski: 


Rolada  szpinakowa z łososiem

Pstrąg faszerowany w galarecie

Ruloniki z szynki z pikantnym farszem 

Trio pasztetow: z dziczyzny, z cukinii i drobiowy  podane z konfiturą z czerwonej cebuli 

Trio śledziowe: po żydowsku, po myśliwsku - z grzybkami marynowanymi,  rolmopsy z oliwką

Jaja  faszerowane : w skorupkach, z kawiorem i  wędzonym  pstrągiem

Półmisek mięs pieczonych i wędlin  z własnej wędzarni -  w tym własne wyroby z dziczyzny

Sałatka Cezar 

Sałatka amerykańska z wędzonym kurczakiem

Pieczywo, masło, pikle

 

Desery i napoje: 

 

Ciasta własnego wypieku - w tym sernik, makowiec, orzechowiec

Musy owocowe

Owoce

Kawa, herbata, napoje 0,5 l,

Lampka wina czerwonego

Zapraszamy do wzbogacenia oferty spotkania wigilijnego

Integracja załogi z relaksem w SPA

Integracja w kuligu po ośnieżonej Puszczy Białowieskiej, uzupełniona relaksem w SPA, jacuzzi pod gwiazdami i  kompleksie wodnym.  O indywidualnie sprecyzowanie oferty prosimy o kontakt z naszymi specjalistami z działu marketingu.  

Hotel Białowieski
Conference, Wellness & SPA
ul. Stoczek 218 B
17-230 Białowieża
recepcja: 85 681 20 22 marketing, konferencje: 85 744 43 80